Standard.al

Hera e parë që Samsung sjell risi të tillë…Ky celular do të dalë në treg në…

0

Është hera e parë që Samsung sjell risi të tillë, një pajisje që do të hapet me kapak dhe ofron një shumëllojshmëri opsionesh që nuk i kemi parë asnjëherë.

Samsung ka ofruar një opsion të ri për celularin e ri me kapak që do nxjerrë në treg. Galaxy Fold, smartphone i ri që do kushtojë 1.700 paund.

Aplikacionet e Google Maps do të shfaqen me ekran më të madh dhe do të kenë një konfigurim më të shpejtë të destinacionit. Thuhet se ky celular do të dalë në treg në Britani me 3 maj dhe është më i shtrenjti që ka sjellë ndonjëherë Samsung.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.