Standard.al

‘Historia e jo pak fëmijëve në Shqipëri’. Filmi shqiptar që garon në SHBA, realizuar nga të rinj kuksianë!

0

Varfëri dhe shpresë, që vdes e fundit. Ky është subjekti i filmit shqiptar i realizuar nga disa djem të rinj e të talentuar kuksianë. Një film me metrazh të shkurtër që kandidon në ASEF OLYMPIAD dhe në SHBA në GENIUS OLYMPIAD. Një film nga Ramazan Nela, me aktorët: Eralb Myftari dhe Enis Bendaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.