Standard.al

Me dorëheqjen nga mandati i deputetit, Basha fton qytetarët në protestë nesër në orën 10.00, para Parlamentit!

0

Me doreheqjen nga mandati i deputetit, Kryetari i PD Basha fton qytetaret ne proteste neser ne oren 10.00, para Parlamentit.

‘Sovrani do të ushtrojë nesër të drejtat e tij, në orën 10.00 para Parlamentit, i cili nuk duhet të mbetet peng i krimit dhe korrupsionit, por t’u kthehet sa më shpejt Shqipërisë dhe shqiptarëve,’ thekson Basha.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.