Standard.al

Fier/ Lojëra fati në lokal, kapet mat i riu…

0

Një tjetër rast i aktivitetit të lojërave të fatit është evidentuar nga policia në Fier, duke proceduar penalisht edhe një shtetas 20 vjeçar me iniciale E.Ç.  Ndaj 20 vjeçarit rëndojnë akuzat e “Organizimit të lotarive të palejuara” dhe “vënia në dispozicion të lokaleve për lojëra të palejuara”.Sipas asaj që njofton policia, i riu  në ambientet e lokalit që administronte vetë, ushtronte aktivitet të kundërligjëm të lojërave të fatit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.