Standard.al

‘Soreca zëvendesues i denjë i Vllahutinit’. Dritan Kaba: Dy fjalë kam për këtë zyrtaruc!!!

0

Dritan Kaba:

Soreca zevendesues i denje i Vllahutinit.
Ata mijera shqiptare i kerkuan opozites te mos jete me pjese e nje Kuvendi me vota te blera nga krimi i organizuar.
Dy fjale kam per kete zyrtaruc qe per opoziten verdikti i qytetareve shqiptar eshte i pari. Interesi i qytetareve shqiptare eshte i pari. Pastaj andej nga fundi vjen karriera e ketij zyrtaruci te BE.
Hape gojen e flit per votat e blera me parate e krimit pastaj na bej “leksione”, qe duken te sponsorizuara nga parate e droges. Flit per grabitjen e taksave te shqiptareve, pastaj qahu per kerpudhen.
Para se te beje keto deklarata idiote e te mirepaguara te na thote pak çfare do te ndodhte ne Itali, nese partia e Kryeministrit italian do te dilte ne pergjime te prokurorise italiane, qe mafia ka blere vota per qeverine?
T’i jape pergjigje kesaj dhe pastaj te flase per kerpudhen dhe dritat e kuplahrase.
Asnje nga keto idiotesite e paguara nga Qeveria nuk mund ta ndale opoziten ne vendimet e saj.
Shqiperia eshte shtepia e shqiptareve!

 

Fotografia e Dritan Kaba

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.