Standard.al

Lefter Lefteri në emër të popullit…do të jesh deputet!

0

Ylli Dylgjeri:

Lefter Lefteri në emër të popullit…do të jesh deputet!

Dikur në diktaturë, në një film shqiptar, të Kinostudios “Shqiperia e Re”, kolaboracionisti Lefter Lefteri në emer të popullit mori dënim me vdekje nga atentatori komunist. Lefteri asokohe ishte aktor. Do kaloni vite e vite dhe sot serisht Lefteret jane aktore por ne emer
te popullit do te jene edhe…deputete.
“Nuk kam arsye për të lënë mandatin e deputetit – thotë zoti Lefter Koka! Sigurisht Lefteri nuk ka arsye. Pse të kete? Kryetar Bashkie e më pas Minister me vite nuk janë arsye për tu rebeluar. Lefteri nuk ka lidhje me vendim apo disiplinën e partisë. Lefteri manovron.
Urime Lefter! Ju të tjeret: paçi fatin e Lefterëve!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.