Standard.al
Daily Archives

19 February, 2019

Dhuna që (s) ishte

Opozita e kishte të qartë se lajmi duhej të ishte masa shpërthyese e njerëzve që kërkonin dorëheqjen e qeverisë dhe jo dhuna.…

Lefterit… Kokës!

Nga Ylli Manjani Lefterit... Lefter Koka është një shok i mirë politik dhe kontribues politik që nga themelimi në LSI.…