Standard.al

“Selfish!” Era Istrefi në bashkëpunim me vëllezërit belgë!

0

Kënga titullohet “Selfish”,

Këngëtarja e njohur nga Kosova, Era Istrefi, sot ka lansuar këngën më të re të saj.

Kënga titullohet “Selfish”, të cilën këngëtarja 24-vjçare e ka bërë në bashkëpunim me vëllezërit belgë të njohur me emrat artistikë Dimitri Vegas dhe Like Mike.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.