Standard.al

“Shën Valentini”, këto shenja horoskopi duhet të kenë kujdes!

0

Por, për ata që kanë lindur në këto shenja horoskopi, dita e Shën Valentinit do të jetë një ditë për tu harruar pasi ekzistojnë shanset për tu ndarë nga partneri/partnerja.

“Shën Valentini” konsiderohet si dita më e bukur e vitit. Çftet dhe ata që janë të dashuruar festojnë këtë ditë me njerëzit e tyre të dashur duke dalë për darkë dhe duke bërë dhurata të bukura.

Binjakët – Partneri/partnerja juaj mund të lodhet nga vëmendja e tepruar dhe do t’ju tregojë se do të dëshirojë hapësirën e tij/saj për të menduar nëse do të vazhdojë marrëdhënien me ty apo jo.

Peshorja – Ti do lodhesh duke qetësuar debatet mes jush dhe do të kërkosh për pak pushim pasi nuk mund të jesh gjithmonë i/e mirë.

Akrepi – Ti do të kuptosh se nuk ke nevojë të jesh pranë personit që po të lëndon dhe do vendosësh që të jesh i/e lirë përgjithmonë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.