Standard.al

Një nuse hakmarrëse, ‘i nxiu’ jetën fotografit! Gjykata dënon nusen me një gjobë të rëndë…

0

Emily Liao ka qenë e zhgënjyer me cilësinë e fotove që ka realizuar firma Amara Wedding dhe për mënyrën se si ishte trajtuar.

Një nuse hakmarrëse është urdhëruar të paguajë 115 mijë dollarë për dëmet që i ka shkaktuar fotografit të dasmës së saj.

Për një vit rresht ajo ka orkestruar një “sulm kibernetik” mbi këtë firmë, duke postuar mijëra komente negative për shërbimet që ofronte kjo kompani fotografike.

Gjykatësi tha se zonja Liao kishte sulmuar integritetin e pronarit të biznesit”me gjithë fuqinë e saj” dhe e motivuar nga ligësia.

Gjykata tha se zonja Liao nuk arriti të argumentojë se pakënaqësia e saj ishte e arsyeshme dhe e motivuar.

Në vendimin e dënimit është cituar se kompania filloi të ketë pasoja financiare pasi zonja Liao nisi fushatën e vet on-line dhe biznesi u mbyll në janar të vitit të kaluar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.