Standard.al

Ministri i Brendshem duhet te jap doreheqjen, nuk behet rendi duke i bere makeup krimit. 

0

 

Nga Zirkon Disha

Aktivist

Minstri i Brendshem, apo minister estetike.
____
Cdo kujt i vjen ne mendje intervista e pare, udhezimet e para dhe veprimet e para, ku zoti Lleshi si minister i brendshem zotohej se do na ofronte nje polici estetike. Nje polici ku barkederrat nuk do i shihnin ne rruge, nuk do i shihnim ne kafe. E pame zotin Lleshaj ne videopropaganden kur nje police u lendua nga nje kapsolle, e shoqeroi ne spital, ne aeroport gjithashtu dhe ne kthim, e priti ne aeroport ne zyre etj…
Krimi ka ozurpuar vendin, vrasje, grabitje, perdhunime, vjedhje, kontrabande, shperndarje lendesh narkotike ne cdo rruge, deri ne oborret e shkollave tetevjecare,
Gjoba, kercenime, shantazhe, qe nga rruga deri ne qeveri!
Policia ekziston vetem per te vendosur gjoba makinave, ndokujt qe rregullon ballkonin, banjon apo oborrin.
Estetikisht jane ne rregull, me makina te reja, elegant, me thonj te kuruar, vetullat e hequra, uniformen e bukur.
Kemi vrasje ne mes te bllokut, vrasje para rajonit, perdhunime ne shkolla, gjoba dhe grabitje pafund, por ne na mjafton qe kemi nje polici estetike.
Tek Ministri i Brendshem Lleshi, shohim policin estetik, por ndodh te shohim dhe policin pervers, policin gjobevenes, policin fasade!
_____
Ministri i Brendshem duhet te jap doreheqjen, nuk behet rendi duke i bere makeup krimit.
Qeveria teknike e Edi Rames ka rënë, Rama ose duhet ti kthehet qeverise politike, ose te jape doreheqjen dhe te largohet nga politika.
Zgjidhja e ketij ngerci qeverises eshte proces delikat, situata eshte kritik

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.