Standard.al

Ambasadorja e SHBA-së në NATO, Hutchison: Mbështetje të fortë për Kosovën

0

Retorikën dhe përplasjet për taksën ndaj Serbisë, ambasadorja amerikane e ka quajtur si politikë bilaterale ndërmjet dy shteteve.

Ambasadorja e SHBA-së në NATO, Kay Bailey Hutchison edhe njëherë ka treguar mbështetje të fortë për Kosovën dhe ushtrinë e saj.

Ajo ka pohuar se NATO do të punojë me qeverinë e Kosovës për t’u kujdesur që të krijohet një forcë mbrojtëse shumë-etnike ku të jenë të përfshira të gjitha minoritetet që jetojnë në tokën e Kosovës.

Këto komente ajo i ka bërë gjatë një konferencë para nisjes së takimit të ministrave të Mbrojtjes në Bruksel.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.