Standard.al

Spahiu: Të na rrojë projekti 100 fshatrat!

0

Deputeti i LSI-së Perparim Spahiu pak minuta me pare ne statusin e tij ne Facebook ka komentuar rreth zhvillimit te fundit per cmimet e larta ne tregun e fruta perimeve.  Ai u  shpreh se qeveria shpenzon para pa fund për projekte që nuk ndihmojne aspak prodhimin në vend, sidomos atë bujqesor…

Postimi i plote:

 

Të na rrojë projekti 100 fshatrat!

Ashtu si në çdo sektor, dhe sa i takon fshatit, Qeveria ndjek te njëjtën strategji, Propagandën.

Projekton dhe shpenzon para pa fund për projekte që nuk ndihmojne aspak prodhimin në vend, sidomos atë bujqesor, i cili konkurrohet keqas nga importet.

Asnjë politikë subvencionuese, orientuese apo mbrojtëse për bujkun shqiptar, ashtu siç nuk ka asnjë politikë mbrojtëse për çdo lloj industrie prodhuese tjeter në vend.

E gjitha politikë e lidhur me bizneset apo oligarkinë e importeve, që çon në më pak prodhim në vënd, e për pasojë, kosto më të larta për komsumatorin shqiptar.

http://www.monitor.al/fluturojne-me-37-cmimet-e-zarzavateve-ne-janar-nga-mungesa-e-prodhimit-rritja-me-e-larte-nga-2010/?fbclid=IwAR0N8BHifFMWtJzo3PHaqJE_nPDiNRHLIem8aunypjXpmF5x2_nkebU1ADw

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.