Standard.al

Skandal! Abuzimi me ambalazhet e qumështit. Datat e skadencës fshihen mjaft lehtë…

0

Një rast i tillë na vjen edhe nga kompania Gjirofarm, pasi datat e ambalazhit dhe skadencës mund të fshihen lehtësisht.

Kemi parë raste të ndryshme se si kompanitë abuzojnë me datat e skadencës së ushqimeve.

Blogeri i njohur Olti Curri e ka denoncuar këtë fakt dhe ka publikuar në Instastory pamjet se si mund të fshish datat me një gërvishje të lehtë.

‘Kaq lehtë duhet të hiqet data e prodhim/skadencës’, shkruan blogeri krahas videos.

Blogeri i njohur DENONCON me VIDEO, data e SKADENCËS fshihet lehtësisht nga ambalazhi i qumështit

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.