Standard.al

‘Reforma e Soros në Drejtësi është ok, por e zbaton keq Edi!!!’ Godet Avokati Goxhaj: Ligjet janë kriminale!

0

Avokati i njohur Altin Goxhaj ka reaguar në rrjetin social facebook, për platformën e kreut të PD-së, Lulzim Basha.

Statusi:

Publikohet sot Pika 3 e Platformës së Lulit për 16 Shkurtin dhe më pas:

“KRIJIMIN E KLIMËS SË BESIMIT PËR ZBATIMIN E REFORMËS NË DREJTËSI, JASHTË ÇDO NDËRHYRJE POLITIKE;”
Pra Reforma e Soros në Drejtësi është OK por e zbaton keq Edi! Ndërkohë i gjithë sistemi është rrënuar totalisht dhe gjithë gjykatësit janë kthy në nëpunës civil të shtetit pasi varësia është totale nga ekzekutivi sps e tillë refomrë është!!! Ligjet janë kriminale! Gjithë njerëzit e Soros (që nuk i përmend kurrë Luli) kanë kapur çdo qelizë të drejtësisë!
A ju kam thënë se Reformën Soros në Drejtësi e kemi dhuratë nga Lul Sorosi në 5 Dhjetor 2014 kur u taku me vetë George Soros dhe anulloi të gjitha protestat menjëherë pas super protestës së PD në 22 Nëntor 2014 ???

UNË JAM KUNDËR REFORMËS SË SOROS!
UNË JAM KUNDËR SOROS!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.