Standard.al

‘Prej 10 vitesh nuk i ka larë duart.’ Shokon analisti i njohur: Mikrobet nuk janë të vërteta!

0

Rrëfimi i tij erdhi pasi bashkëpronarët Ed Henry dhe Jedediah Bila e tallën atë se po hante picë me dorën e majtë, shkruan Tema.

Një prej analistëve dhe aksionerëve të Fox News, Pete Hegseth ka pranuar në transmetim direkt se ai nuk i ka larë duart prej 10 vitesh duke thënë se “mikrobet nuk janë të vërteta”.

Duke folur për “Fox dhe Friends”, Hegseth tha se mikroorganizmat infektive nuk ekzistojnë sepse nuk mund të shiheshin me sy të lirë.

“Unë vaksinohem,” tha ai.

“Vendimi im për vitin 2019 është të them gjërat para kamerës ashtu sic i them jashtë kamerës,” shtoi Hegseth.

Komentet e tij u ballafaquan me mbështetje dhe shqetësim në rrjete sociale. Qendrat me bazë në SHBA për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve thonë se larja e rregullt e duarve “është një nga mënyrat më të mira për të hequr mikrobet, për të mos u sëmurur dhe për të parandaluar përhapjen e mikrobeve te të tjerët”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.