Standard.al

Mark Marku: Jam gati të dëshmoj së bashku me kolegët e mi për shkeljen e ligjit…

0

Pedagogu Mark Marku, vijoi të fliste sot në komisionin e Medias për akuzuat e artikuluara pak ditë më parë ndërsa pedagogët e Filologjikut ishin në grevë.

Ai thotë se i qëndron akuzave, madje tregon se policët kanë shkuar dy herë te Filologjiku, e për këtë mund të dëshmojnë edhe kolegët e tij.

“Ishte një shkelje flagrante e ligjit. Një ditë para se të ndodhte kjo, ishte këtu në komision ministri Lleshaj. Kishte ardhur për dëgjesë dhe për t’u justifikuar, ndërsa të nesërmen na sillte policinë neve aty për t’i bërë karshillëk opinionit publik. Pra, tregojnë që nuk pyesin fare për ligjin. Ky është mesazhi më i keq që mund ti jepet studentëve. Është hera e parë për mua që bëhem dëshmitar, jo vetëm unë por janë gati edhe kolegët e mi të vijnë, të dëshmojmë të gjithë për shkeljen e ligjit”,-tha ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.