Standard.al

Kafshatë që nuk kapërdihet mjerimi! Filloi për mos u ndalur më…Protestë para zyrës së Ramës. ‘Grevë urie më 22 shkurt’

0

Nje tjeter proteste ka nisur dhe pritet qe te marre permasa shum me te medha. Duket se njerezve u ka shkuar litari ne fyt dhe nuk mund te presin e durojne me arrogancen e pakufishme te kesaj qeveria e cila po sakrifikon gjith shqiptaret per nje grup te vogel oligarkesh.

Minatorët së bashku me disa anëtarë të sindikatës  janë mbledhur  sot në një protestë para godinës së kryeministrisë.

Ata kanë kërcënuar me grevë urie nëse nuk do të merren në konsideratë kërkesat e tyre për miratimin e statusit.

“Futemi në grevë urie po nuk u miratua statusi. Do të futemi në greve urie më datë 22 shkurt. Kemi 12 vjet që kërkojmë statusin”, u shprehën mes tjerash ata

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.