Standard.al

Infiltrimi mafioz në Shqipëri! Mediat ndërkombëtare: Pastrimi i parave të pista nëpërmjet ndërtimit…

0

Pastrimi i parave të pista nëpërmjet ndërtimit tashmë ka marrë vëmendjen edhe të mediave ndërkombëtare si RAI 3.

Tirana po kthehet në një qytet të pabanueshëm, prona private po grabiten, lagje me rrugica po kthehen në sheshe ndërtimi për pallate shumëkatëshe, vetëm e vetëm që mafia dhe politika të kanalizojnë paratë e pista në biznese formale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.