Standard.al

Njerëzit e lindur në muajin shkurt, 10 fakte interesante që nuk i dini…

0

Janë njerëzit që vuajnë më pak nga problemet që prekin shëndetin mendor, por priren të vuajnë nga problemet me gjumin.

Bebet e lindura në muajin shkurt rriten për të qenë njerëz kreativë dhe aventurierë. Profesioni që do i përshtatej mësë miri do të ishte çdo gjë që lidhej me artin! Këta njerëz nuk mund t’i mbyllësh dot në një zyrë, pasi e kanë të pamundur të përqëndrohen apo të kryejnë ndonjë punë.

I përkasin shenjave ujor dhe peshq, karakteristikat e të cilave janë tejet të ngjashme. Destinacioni ideal i të lindurve deri më datën 18 shkurt nën shenjën e ujorit, është Japonia. Përvoja në këtë vend duket se do i përmbushë ata.

Ndërkohë peshqit duan një vend të ngrohtë, me ushqim të mirë e njerëz miqësorë.
Lulja e njerëzve të lindur në muajin shkurt është manushaqja dhe trëndafili. Sipas studimeve, nëse lindni në muajin e dytë të vitit keni më shumë gjasa për t’u bërë njerëz të famshëm.

Është imagjinata juaj dhe niveli i lartë i kreativitetit që ju dallon nga të tjerët. Guri i tyre është amethyst dhe ka një ngjyrë vjollcë karakteristike! Ky gru emeton energji pozitive që lidhet me paqen, qëndrueshmërinë dhe kurajon.

Burimi:GoodHouseKeeping

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.