Standard.al

Në cdo celular iPhone do të ketë përditësimin e ri “iOS 13”

0

Rreth 171 emoji do të bazohen tek gjinia dhe ngjyra e trupit të njerëzve, ndërsa të tjerat do jenë simbole që i kanë kërkuar fansat prej kohësh.

Një tjetër shumëllojshmëri emoji-sh do të jetë në cdo celular iPhone me përditësimin e ri “iOS 13”.

Do të jenë 230 ikona të reja që janë krijuar vetëm për tu publikuar në vitin 2019.

Njoftimi është zyrtar dhe do të ketë një shumëllojshmëri ikonat dhe për njerëzit me aftësi të kufizuara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.