Clerke u kërkoi miqve të tij në Facebook që ta ndihmonin për të identifikuar krijesën.

Një burrë në Zelandën e Re ka mbetur i habitur pasi gjeti disa krijesa me pamje të çuditshme në dyshemenë e kuzhinës së nënës së tij.

Tim Clerke, nga Auckland, në Ishullin e Veriut të Zelandës së Re, shpërndau në mediat sociale pamjet e krijesave të vogla në dukje si alienë.

Edhe ekspertët nuk mund të jepnin një mendim përfundimtar se për çfarë bëhet fjalë. Disa pretendonin se bëhej fjalë për këmbët e shkëputura të një fluture dhe të tjerë që pretendonin për lloje krimbash.

Ka edhe nga ata që pretendojnë se videoja është një mashtrim.