Standard.al

SKANDALI/ Vjedhja e turpshme, RTSH fut live “El Clasicon” tek kanali “RTSH Kuvend”!

0

Sonte ne mbremje ka ndodhur nje skandal i vertet. Televizioni publik, me një superbuxhet të mbushur nga taksat  e shqiptareve, ka zgjedhur si rrugë për të rritur shikueshmërinë duke shkelur ligjin.

RTSH ka transmetuar në një nga kanalet e tij : RTSH Kuvend” derbin mes Barcelonës dhe Real Madridit, duke e futur në transmetim live në gjuhën spanjolle.

Eshtë e turpshme se si një televizion publik nuk arrin të blejë një të drejtë televizive duke e transmetuar një ndeshje në gjuhën shqipe.

 

Ja linku i hedhur online

https://www.rtsh.al/rtsh-live/RTSH_Kuvend.html?fbclid=IwAR0Qta4F7n8ycRpFbTSeAunPNdbfq8P_FtWdFvDsutoAjGNUAEmqFV5IEYY

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.