Standard.al

Më në fund edhe Messenger. Por kujdes, vetëm 10 minuta kohë

0

Më në fund edhe Messenger, aplikacioni i Facebook sjell mundësinë për të fshirë një mesazh që e keni çuar dhe më pas jeni penduar.

Duke nisur nga sot, opsioni “Remove” është i disponueshëm për të gjithë, duke ju dhënë mundësinë të fshin një mesazh të dërguar si në mesazhe individuale dhe grupe.

Por kujdes, keni vetëm 10 minuta kohë nga momenti që e dërgoni një mesazh për ta fshirë atë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.