Standard.al

Ku u zhdukën 50 miliardë lekë dy ditë pas dorëheqjes së Linda Ramës nga ABI Bank?! ( Dokumentat ne brendësi)

0

Nga Levizja AntiSoros
DOKUMENTA EKSKLUZIVË!!! Linda ishte anëtare e Bordit të ABIt kur u mor vendimi i kompanive off shore në ishujt Cayman të Kompanisë së regjistruar në Rusi në 1991 NCH Capital Inc!!!

SIç rezulton nga Dokumenti i QKR, në dt 11 Janar, vetëm 2 ditë pas dorëheqjes së Linda Ramës Kapitali i ABI Bank për të zvogëluar “humbjet” (çfarë humbjesh se Banka thotë i kam punët shumë mirë) pakësohet me 50 miliardë lekë
(më saktë “Vlera e Kapitalit ishte 8.361.787.206,92 Lekë u bë 3.085.458.757,55 L”)! Pra 50 miliardë lekë më pak (5.276.328.449.37 L)!!!

Por siç del nga dokumentat e mëparshëm ky vendim është marrë kur Linda ishte anëtare e Bordit Mbykqyrës në dt 14 Nëntor 2018 nga Tranzit shpk në pronë të Kompanisë së regjistruar në Rusi në 1991 NCH Capital Inc e cila i bie të përfaqësohet nga kompanitë NCH BALKAN FUND LP kompani off shore e regjistruar në Ishujt Cajman dhe kompaninë tjetër me të njëjtët pronarë NEW CENTERY HOLDING X.I, LP edhe ajo e regjistruar në ishujt Cayman!

Siç del nga vetë faqja zyrtare e NCH Capital Inc, Kompania TRANZIT SHPK është pronë e kompanisë së regjistruar në Rusi menjëherë pas rënies së Bashkimit Sovjetik në 1991!!!

Pyetja është PSE KOINÇIDON IKJA E LINDËS NGA ABI BANK ME ZHDUKJEN E 50 MILIARDË LEKËVE ndërkohë që vendimi u mor kur Linda ishte anëtare e Bordit Mbyikqyrës???

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.