Standard.al

‘Shërim të plotë për kancerin.’ Ja çfarë thonë shkencëtarët…

0

Trajtimi i ri është duke u zhvilluar nga Biotechnologies Accelerated Evolution nën udhëheqjen e CEO Dr. Ilan Morad.

Ne besojmë se do të ofrojmë për rreth vit, shërim të plotë për kancerin”, tha Dan Aridor, kryetar i bordit të kompanisë. “Trajtimi i kancerit do të jetë efektiv nga dita e parë, do të zgjasë një kohëzgjatje prej disa javësh dhe nuk do të ketë efekt anësor ose minimale me një kosto shumë më të ulët se shumica e trajtimeve të tjera në treg“, shtoi ai.

Trajtimi, i quajtur MuTaTo, do të përdorë një kombinim të peptideve të kancerit dhe një toksinë që do të vrasë në mënyrë specifike qelizat e kancerit.

Trajtimi përfundimisht do të personalizohet dhe një koktej specifik i barnave do t’u jepet pacientëve në bazë të llojit të kancerit, i tha Morad gazetës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.