Standard.al

Çfarë pritet të ndodhë me rrjetet sociale WhatsApp, Instagram dhe Messenger

0

Shkrirja e WhatsApp, Instagram dhe Messenger, është njoftuar nga gjigandi i teknologjisë.

Lëvizja pretenton të krijojë “ eksperiencën më të mirë të mesazheve”, për miliona përdorues përgjatë botës që përdorin aplikacionin e Facebook. Çdo aplikacion do të qëndrojë i ndarë nga njëri-tjetri, megjithatë infrastruktura lidhëse e mesazheve do të jetë e bashkuar.

Një folës nga Facebook u shpreh se bashkimi do të mundësojë një platformë mesazhesh që  është “e shpejtë, e thjeshtë, besueshme dhe private”.

Ende nuk ka detaje por bashkimi pritet të bëhet vitin tjetër, raportoi New York Times.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.