Standard.al

Video/ ‘Nuk keni parë dosjet e Gjiknurit, çfarë fshihet pas tyre?’

0

Në debatin me analistë dhe gazetarë, ish-kryeministri Sali Berisha reagon ashpër për keqqeverisjen e vendit.

Me të gjitha mjetet e mosbindjes civile, qeveria e këtij arroganti duhet rrëzuar. Ka dosje që nuk janë zbardhur, nuk i keni parë, ka dosje për Gjiknurin, çfarë nuk fshihet pas tyre, thotë Berisha.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.