Standard.al

Bejtja ironi të fortë ndaj Cakajt: Të fala Eqerem Çabejit.!!!

0

Edi Rama dhe mentori i ministrit të ri të Jashtëm (Baton Haxhiu), ‘de fakto’ Gent Cakaj janë përpjekur, që ti mbushin mendjen opinionit publik se kemi të bëjmë me një ‘enciklopedi të gjallë’ mbarë shqiptare.

Gazetari i njohur Andi Bejtja ditën e sotme, menjëherë pas ka dëgjuar fjalimin falënderues në ceremoninë e marrjes së postit të lartë.

STATUSI I PLOTE

Fjalimi i Ministrit te Jashtëm

Semantika e diskutimit planetar me disponalitet rajonal pa paragjykim plutonik duke ndërmarrë hapa ujore me virgjinitet mashkullor ndëshkon tematiken me disponilitet të përkorë materialitetin tekstilues që e bën Ufon përjashtimisht një ndjenjëse në tokë….

Të fala Eqerem Çabejit.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.