Standard.al

VIDEO/ Pamje që zor se të del lehtë nga mendja e zemra…

0

E qara e kësaj vogëlusheje të sëmurë, rrëfimi i nënës dhe i motrave e vëllezërve të saj, të këpusin shpirtin.
“Fundjavë ndryshe” ka publikuar këto pamje të trishta të familjes Çera, duke bërë thirrje për të gjithë ata që kanë mundësi të kontribuojnë që këta fëmijë të kenë një banesë normale e të mos jetojnë më në barake.

Të gjithë bashkë, me pak ndihmë, mund të bëjnë shumë…

Për të gjithë ato që duan të dhurojnë :
Link i dhurimit Paypal ose Credit Card : https://ffn.al/en/donate-2/  Link i dhurimit GOFUNDME : https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal

FUNDJAVE NDRYSHE: NR I LLOGARISE – MONEDHA – IBAN

0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027, 0021184027 – EUR – AL61202110130000000021184027

0031184027 – USD – AL46202110130000000031184027, SWIFT CODE – SGSBALTX, EMRI I BANKES – RAIFFEISEN BANK SHA

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.