Standard.al

Ndihmë psikologjike nëpërmjet celularit

0

“Valory”, ky është emri i aplikacionit të ri, unik i zhvilluar nga dokotoresha Simona Dell’Utri në bashkëpunim me Urdhërin Rajonal të Psikologëve (Fvg), i cili u  prezantua në Udine të Italisë gjatë seminarit “Adoleshentët kibernetikë, rreziqet dhe mundësitë e botës virtuale për të rinjtë dhe të rriturit”.

Është një platformë dixhitale e lirë dedikuar të rinjve, një lloj udhëzuesi 360 gradë që dëshiron të rrisë pasionet e tyre, të ardhmen e tyre dhe mirëqenien e tyre falë mbështetjes së një ekipi specialistësh të zgjedhur që janë bashkuar në fazën e testimit në mënyrë vullnetare.

“Është një brez që përjeton shumë kontraste të brendshme, siklete të pashprehura nga efektet më shpesh dramatike, sepse nuk janë të njëanshëm, të identifikuar dhe të pranuar në kohë”, vë në dukje Roberto Calvani, president i Psikologëve Fvg./ATA/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.