Standard.al

Rasti unik në botë! Nje drejtues shteti qe aspiron te behet klloun.

0

Nga Endri Shabani

Ka disa tregime dhe libra per kllounet qe aspirojne te behen drejtues shtetesh.

Ky duhet te jete rast unik ku ndodh e kunderta: nje drejtues shteti qe aspiron te behet klloun.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.