Aleksandar Mitrovic ka bërë një veprim vërtetë të çuditshëm gjatë humbjes ndaj Tottenham. Sulmuesi serb ishte pjesë e një episodi mjaft qesharak, i cili është bërë hit në rrjetet sociale.

Teksa Mitrovic pa se ishte e pamundur t’i merrte topi kundërshtarit në mënyrën sportive, nisi të praktikonte sportin e MMA-në ndaj tij. Një hedhje në tokë që vetëm me futbollin nuk kishte të bënte, kaloi edhe me një përleshje në fushën e lojës mes lojtarëve.

Nga ana tjetër, Sanchez vazhdoi qetësisht për të marrë topin dhe për të vazhduar lojën, duke e poshtëruar Mitrovic për herë të dytë.

Embedded video