Standard.al

Si të shmangni 21 janarin e tmerrshëm, e hëna e tretë e këtij muaji…

0

Thuhet se e hëna e tretë e këtij muaji do jetë dita më e keqe dhe më depresive.

Ja çfarë duhet të bëni që të shmangni 21 janarin e tmerrshëm:

-Sapo të ngriheni, thojini vetes se do jetë një ditë e bukur.

-Hani mëngjes me njeriun më të dashur që keni.

-Kaloni disa minuta duke lexuar libër pranë dritës natyrale.

-Mos harroni ti shtoni sallatë drekës.

-Hani cokollatë.

-Luani një lojë për të shkarkuar stresin.

-Filloni të planifikoni pushimet e fundjavës.

-Bëni një dush në darkë për tu qetësuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.