Standard.al

Getoar Selimi i ‘çmend’ të gjithë me çmimin e orës së tij..

0

Getoar Selimi është shumë akitv në rrjete sociale, në të cilat komentohet edhe për veshjet e shrenjta.

Image

Në një fotografi, të cilën e ka publikuar gjatë qëndrimit në Los Angeles, ai mbante në duar një orë të markës  “Hubolt”.

Në faqen “Whattheyvearin”, është publikuar çmimi i orës së markës “Hubolt”, që ishte 10.975 euro.

Mund të themi pa frikë se Getoari dhe Marina jetojnë mes lluksit të pafund dhe kjo duket qartë në veshjet e akesorët e tyre mjaft të shtrenjtë.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.