Standard.al

Bashkia e Pukës thirrje qytetarëve….

0

Bashkia e Pukës i ka bërë thirrje qytetarëve sot dhe në veçanti prindërve, të këshillojnë fëmijët e tyre që të mos hipin në sipërfaqen e ngrirë të liqenit, pasi është mjaft e rrezikshme.

Rritja e temperaturave rrezikon çarjen e sipërfaqes të akullit dhe pasoja të rënda për jetën e qytetarëve.

Ndiqni pamjet e liqenit sot.

ImageImageImageImage

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.