Standard.al

I martuar por i vjen keq që nuk e ngacmojnë, e thotë hapur analisti i njohur

0

Ish-futbollisti dhe analisti i njohur sportiv Redi Jupi.. I pyetur nga Fatma nëse e ka ngacmuar ndonjëherë ndonjë vajzë në klub, Redi është treguar mjaft i sinqertë në përgjigjen e tij dhe u shpreh:

“Jo të them të vërtetën nuk më ka ndodhur dhe më vjen keq për këtë. As jashtë vendit sepse andej është edhe më keq. Kur shikon ndonjë femër që të shikon është një vetëkonfirmim që ajo po të sheh sepse i pëlqen dhe këtu mbaron muhabeti”.- ka përfunduar ai, shkruan Blitz.

Redi është i martuar dhe babai i tre fëmijëve të mrekullueshëm 2 djemvë dhe një vajze.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.