Standard.al

“E dua të madh-i tha farmacistit.” Manjani: Ky njeri di vetëm të nxjerrë hallatet në publik. Karnaval-kryeministër! (foto)

0

Laj baj thaj ky njeri di vetëm të nxjerrë hallatet në publik, që të tërheqë vemendje!

Pas larjes në dush paska montuar kokën e tij të epërme në “kokën e poshtme të skulpturës”.

Qesharak!
Karnaval-kryeministër!

Ah mu kujtua një barcaletë:

Në ditën e karnavaleve, shkoi dikush në farmaci dhe kërkoi një preservativ të madh.

E dua të madh- i tha farmacistit-se dua ta vë në kokë e të dal në shesh që të dukem si k….

Epo-tha farmacisti- nuk ka preservativ aq të madh, por e di çke ti, merr një copë mut e mbaje në gojë që të dukesh si bythë…
😂😂😂

P.S. çdo ngjashmëri me persona të njohur është rastësi….

Fotografia e Brryli Broadway

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.