Standard.al

Qyteti shqiptar mbulohet krejtësisht nga akulli, të gjithë gati sa s’thyejnë qafen..

0

Qyteti i Pogradecit është mbuluar tërësisht nga akulli. Bashkia duket se po kursen kripën, ndërsa me qindra qytetarë janë paraqitur me fraktura në spital.

Nga ngrica është e pamundur të futesh në urgjencë. Ka patur raste kur pacientet kanë rrezikuar apo aksidentuar përballë portës së tij.

Qarkullimi dhe lëvizja e këmbësorëve është paralizuar. Aksidentet ndodhin çdo orë të ditës, por kjo duket se nuk shqetëson askënd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.