Standard.al

Pedagogët e Fakultetit Histori-Filologjisë vendim drastik, do të shkojmë drejt…

0

Studentët dhe pedagogët e Fakultetit Histori Filologji kanë njoftuar se do të shkojnë në grevë.

Ky ështe vendimi që është marrë para pak minutash nga studentët dhe pedagogët e Fakultetit Histori Filologji, dhe e njëjta rrugë pritet që të ndërmerret dhe nga Fakulteti Juridik.

Greva do të jetë fillimisht një ditore, dhe më pas pritet që të diskutohen hapat e tjerë.

Sipas pedagogëve autonomia e universitetit po kapet nga Rama, gjë që nuk është parë në asnjë vend të botës.

Vijon…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.