Standard.al

Shtëpitë përrallore janë bërë një makth për projektuesit

0

Burj Al Babas, në rajonin verior turk të Bolu, ka mbetur i pabanuar dhe pamjet nga lart të japin përshtypjen e një qyteti fantazmë.

Shtëpitë përrallore janë bërë një makth për projektuesit dhe ndërtuesit e grupit Sarot, të cilët pas shpenzimeve të mëdha dhe banesave të pa shitura kanë shpallur falimentin.

Të realizuara në stilin neo-gotik, në një ish luginë me pisha, banesat kushtojnë rreth 400 mijë euro secila, por për shkak të krizës nuk është shitur asnjëra prej tyre.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.