Standard.al

Pas Ramës dhe ministria Gjonaj kundër Zërit të Amerikës!!!

0

Pas nxjerrje se skandalit te punesimit ne burgje me platformen false per punesimin e te gjitheve ku punesohen vetem partiaket e kryeministrit dhe kabinetit te tij, Rama doli shpejt ne mbrojtje dhe e quajti kazan VOA, por sigurisht nuk mund te qendrontepas tij dhe ministria e Drejtesise Etilda Gjonaj e cila ne nje dalje publike foli per rasti duke dale ne mbrojtje te ministrise dhe qeverise dhe kunder fakteve kokforta qe fatkeqesisht provojne te kunderten.

“Dje në mbrëmje VOA nuk mori në konsideratë qëndrimin e Ministrisë së Drejtësisë dhe argumentet, por rikonfimoi qasjen e gabuar lidhur me të dhënat hetimore. U shpreh me prova, por janë indicie që do i japin mundësi Prokurorisë të hetojë. Hetimet nuk kanë të bëjnë me emërimet e reja në burgje. VOA të verifikojë dosjen e emërimeve në burgje. Emërimet dhe dokumentet e punonjësve në Burgje janë në dispozicion të të gjithëve. Jemi të hapur për këdo që dëshiron të shikojë dosjen e rekrutimeve të punonjësve të rinj. Jemi të vetëdijshëm se ka ende për të përmirësuar, por ne po punojmë për ndryshimin e situatës. Lufta me të shkuarën është reale dhe betejë me veten për të ndarë shtetin nga politika”- tha Gjonaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.