Standard.al

Kim Mehmeti pa dorashka: Rama hienë politike, po përçan shqiptarët në “Kadrinj” e “Kristaqë”

0

Nga Kim Mehmeti

Hienat politike që duan të na coptojnë e përçajnë në ‘Kadrinjë’ e ‘Kristaqë’!

A e keni vërejtur: Kryeministri i Shqipërisë shqiptarët i ndanë në ‘Kristaqët’ e vet që e përkrahin, e të lindurit për të qenë të civilizuar e të mençur dhe gjithë të tjerët që e kritikojnë atë, e që ‘natyrshëm’, mund të jenë vetëm ‘kadrinjë’ e ‘malokë’, me emra ‘anadollak’, që e turpërojnë shqiptarinë!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.