Standard.al

Video/ Rast emergjent, nuk ka gjetur mbështetje as nga Bashkia. Ndonjë thes miell ju lutem…

0

Me një varfëri ekstreme, në mes të Shqipërisë, në Fier, nuk ka gjetur mbështetje as nga Bashkia.

Nuk mundet të punojë pasi është sëmurë.

Djali 16 vjeç del e lyp ndonjë copë bukë te komshinjtë, vajza 14 vjeç thotë se shkon mirë në shkollë, por nuk ka parë ndonjëherë ndonjë ditë të bardhë.

“Jemi pa bukë, kalamajtë shkojnë në shkollë pa lekë dhe pa bukë. Ikin pa ngrënë. Nuk kemi as bukë asgjë, vijnë pas shkolle më kërkonin bukë, nuk kam u thashë. Djali shkoi të gjente ndonjë gjë nga lagjia. Ju lutem më dërgoni të paktën ndonjë thes miell, ndonjë makaronë apo vaj. Ju lutem një thes miell kërkoj tu gatuaj fëmijëve”, qan Entela Buzi përballë kamerave.

Rast emergjent që duhet ndihmuar në këto ditë të ftohta dimri.

Numri i familjes Buzi është 069 88 79 151 dhe kushdo që ka mundësi, duhet t’u vijë në ndihmë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.