Standard.al

Vjen deklarata e papritur nga studenti: I kemi futur ushqimet nga dritaret e banjove sepse…

0

Ndërkohë që ngujimi nëpër auditore vazhdon, një nga studentët e Fakultetit të Arkitekturës ka zbuluar sesi kanë arritur të fusin ushqimet nga dritaret e banjove.


“Duke qenë se studentët kanë vazhduar me bojktotin , në një moment rojet kanë mbyllur derën me zinxhirë. Studentët kanë refuzuar të dilnin në një moment kur policia private është futur,  ka patur një përplasje mes policisë private dhe studentëve.

Studentët nuk kanë patur ushqime përveç  makinetave. Kanë qenë një grup qytetarësh që kanë sjellë ushqime, nuk na kanë lejuar. Kemi shfrytëzuar momente qetësie dhe i kemi futur ushqimet nga dritaret e banjove. Është jashtë mase e vështirë që të ngrohet fakulteti.

Prindërit janë motivues, por edhe me atë frikën e prindërit ti e di vetë, por kujdes”, u shpreh ai, për gazetarin Ergys Gjençaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.