Standard.al

Video eksluzive/ Protesta Studentore!!!

0

Nje video per te mos u humbur. Permbledhja e protestes studentore nga dita e pare deri tani.

Studentët kërkojnë ndryshim të sistemit të lartë arsimor publik, ndryshim të ligjit përkatës, kërkojnë vlerat universitare të papërfilluara nga politika për një kohë të gjatë.Protesta e studentëve ishte një protestë që duhet parë me simpati edhe për sinqeritetin dhe inteligjencën që kishte.

 

@standard.al

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.