Standard.al

‘Ngujimi’, studentët deklaratë ‘bomb’: Do vazhdojmë pavarësisht dhunës…!!!

0

Emisioni “Kjo Javë”  ka zhvilluar një lidhje me skype me studentët e ngujuar  brenda Fakultetit Ekonomik.

“Një pjesë e tyre kanë pjesëtarët e familjes në administratës shtetëore. Një pjesë e tyre kanë marrë kërcënime nga heqja e të ftohtit. Ndërsa pjesa sesi e kalojmë natën nuk është se kemi kushte optimale. Ne vazhdojmë të qëndrojmë, pavarësisht dhunës dhe presionit nga ata policë që paguhen nga taksat tonë”, u shpreh një nga studentët.

Cfarë mendoni se mund të bëni? Çfarë organizimi keni menduar.

Vazhdojmë në fakultetin tonë dhe do vazhdohet edhe në fakultetet. Ata duhet të jenë njerëz që të na mbrojnë neve jo të cënojnë të drejtat e individit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.