Standard.al

Mehmeti thirrje të fortë intelektualëve: Boll heshtët për hajdutërinë dhe krimet e Ramës…

0

Shkrimtari Kim Mehmeti e ka parë ndryshe aktualitetin politik shqiptar duke thënë se zënka dhe fjalët mes tyre nuk kanë aspak rëndësi.

Për të problem është heshtja e akademikëve, krijusve dhe profesorëve. Eshtë pikërisht kjo heshjet që po ndihmon fuqizimin e hajdutëve politikë, sipas tij.

Statusi i plotë: 

“Nuk është gjithaq me rëndësi zënka mes burrështetasve shqiptarë dhe çka i thotë Kryeministrit i Shqipërisë Presidentit të vendit, siç nuk janë të rëndësishme as talljet e tij thuajse me mbarë shqiptarinë! Nuk kanë rëndësi as thëniet e Presidentit drejtuar Kryeministrit të shtetit amë, thuajse komunikon me një rrugaç të pandreqshëm! E rëndësishme është heshtja e turpshme, poshtëruese dhe trishtuese e alamet akademikëve, krijuesve, profesorëve…, heshtja që e ndihmoi fuqizimin e hajdutëve dhe kriminelëve politikë, që e morën në duar fatin e shqiptarisë! Pra e rëndësishme është heshtja që shpalos kalbëzimin e vlerave tona, kalbëzim që shkon përtej plehut politik!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.