Standard.al

Lajm i fundit: Studentët e ekonomikut ngrohen me batanija, nuk e ndalojnë protestën

0

Studentët nuk kanë ndërmend që të ndalojnë protestat e tyre.

Edhe pse kryeministri  Rama ka vënë kundër tyre të gjithë shtetin, duke i kërcënuar me polici, duke iu bllokuar dyert për të mos marrë buk, duke u hequr edhe energjinë elektrike, studentët sërish nuk dorëzohen.

Ata vazhdojnë protestën e tyre të ngujuar nëpër Fakultete.

Ne rrejete qarkullojne video nga protesta në Fakultetin e Ekonomisë, ku studentëve u është hequr energjia elektrike dhe mënyra e vetme e tyre për tu ngrohur janë batanijet.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.