Standard.al

Autoshkolla Rama- çiç

0

Emri i cili ka shkaktuar më shumë diskutim nga lista e gjatë e emrave për ndryshimet në qeveri mbetet ai i propozuar për ministër të jashtëm.

Ministria me e rëndësishme në Shqipëri nuk mund të kthehet në autoshkollë. Eshte nje pozocion shuem i rendesishem qe kerkon pervoje pune edhe jo “usta” qe del per zot te mesoje  “gjeniun” si të ndryshojë kufijtë e të gjithë Ballkanit Perëndimor. Mospajisje me certifikatë sigurie, një minus i madh për Cakajn për t’u katapultuar si ministër i Jashtëm. Mungesa e përvojës për një njeri që nesër do duhet të ulet me koleget grek eshte e pa logjik. Si mund te qendroj minister i jashtem Cakaj? 

Emri i zgjedhur nga Rama nuk është një figurë dhe një staturë me profil të qartë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.